συγκίνησε-ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-μι-6117

Συγκίνησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας για τη μητέρα του: «Έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η εξομολόγηση για τη παιδική του ηλικία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ταξίδι πίσω στον χρόνο και με μια συγκινητική δήλωση για τη μητέρα του αποκάλυψε τις δυσκολίες για τη παιδική του ηλικία. Με αφορμή μια φιλανθρωπική πράξη που έκανε για να παρέχει δωρεάν πάνες στις μητέρες που το έχουν ανάγκη, ο σούπερ σταρ του NBA μίλησε για την δική του μητέρα.

«Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη»

Όπως θα δεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει πλάκα στη συνέντευξη ξεκινώντας με ένα ανέκδοτο, ωστόσο η σύζυγός του «του έβαλε φρένο», λέγοντας πως η ανάγκη για πάνες δεν είναι αστείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια καθηλωτική συνέντευξη

«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες.

Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ