γεια-σου-μαμάκα-σταρ-του-nba-διέκοψε-τη-8732

«Γεια σου μαμάκα»: Σταρ του NBA διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου επειδή τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα του

NBA: Η επική κίνηση του Μπαμ Αντεμπάγιο

Ο Ματ Αντεμπάγιο, ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ δεν δίστασε να διακόψει τη συνέντευξη τύπου και να απαντήσει σε ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία στα playoffs του NBA και μετά τον αποκλεισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς, επικράτησαν και των Νιου Γιορκ Νικς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής, όπου περιμένουν τον νικητή του Game 7 ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ και κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξή της, όμως, ο σταρ των Χιτ διέκοψε όσα έλεγε και σήκωσε το τηλέφωνό του.

NBA: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Μπαμ Αντεμπάγιο

«Γεια σου μαμάκα!», απάντησε και όλοι κατάλαβαν πως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η Μέριλιν Μπλάουντ, η μητέρα του 25χρονου άσου, η οποία τον μεγάλωσε με μεγάλες δυσκολίες, μόνη της, μένοντας σε ένα τροχόσπιτο στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Είμαι στη συνέντευξη», την ενημέρωσε ο σταρ του NBA και συνέχισε: «Όλα καλά», για να συνεχίσει τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ