η-πηγή-δεβετζή-αποθέωσε-τον-μίλτο-τεντ-32959

Η Πηγή Δεβετζή αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου: «Έδωσες πνοή σε αυτήν την πονεμένη χώρα»

Πηγή Δεβετζή: Το δημόσιο μήνυμα για τον Μίλτο Τεντόγλου

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου, πολλοί Έλληνες αθλητές συνεχάρησαν τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή του άλματος. Ανάμεσα τους και η πρωταθλήτρια στον στίβο, Πηγή Δεβετζή.

Το δημόσιο μπράβο

Η Ελλάδα για μία ακόμη φορά είναι περήφανη για τα παιδιά της. Ο Μίλτος Τεντόγλου, στις 24.08.2023, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Ο Έλληνας αθλητής του άλματος εις μήκος είχε απόδοση 8,52 μέτρα, έναντι του 8,50 μέτρα του Τζαμαϊκανού Γέιν Πίνοκ.

Τα πανηγυρικά μηνύματα και οι αναρτήσεις που δέχτηκε ο Τεντόγλου ήταν αμέτρητα. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι για την απίστευτη νίκη που χάρισε στην Ελλάδα. Σε μία περίοδο που η χώρα έχει γεμίσει από πυρκαγιές ήταν μία ευχάριστη είδηση η νίκη αυτή.

Ανάμεσά σε αυτούς που πανηγύρισαν για την νίκη Τεντόγλου ήταν και η Πηγή Δεβετζή, η οποία μετά από συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρωταθλήματα, ξέρει καλά πώς μπορεί να αισθάνεται ένας αθλητής.

Στη συνέχεια μάλιστα, η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα για τον Μίλτο Τεντόγλου, μέσω ενός story στο Instagram, αναφέροντας: «Έδωσες πνοή σ’ αυτή την πονεμένη Ελλάδα Μίλτο! Πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς!! Είσαι τεράστιος αγόρι μου».

Οι αναρτήσεις της Πηγής Δεβετζή για τον Μίλτο Τεντόγλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ