μόνο-υπερηφάνεια-χρυσό-μετάλλιο-και-π-33662

Μόνο υπερηφάνεια: Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αγγελική Σδούγα στην Πυγμαχία

Πυγμαχία: Χρυσό μετάλλιο για την Αγγελίκη Σδούγα

Η αθλήτρια Αγγελική Σδούγα της ΠΥΓΜΗ Πάτρας κατέκτησε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία των 40 κιλών με αντίπαλο την Αγγλίδα Teigan King.

Μας έκανε περήφανους

Δυναμική, παθιασμένη με τεχνική που θα ζήλευαν κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, η Αγγελική Σδούγα μπήκε στο ρινγκ, στον τελικό των 40 κιλών και έκανε τους πάντες να «παραμιλάνε».

Η μεγάλη διάκριση για την Αγγελική Σδούγα στην Πυγμαχία

Αντίπαλος της Αγγελικής, η Teigan King η οποία όσο και να ήθελε να αντιμετωπίσει την Ελληνίδα «αμαζόνα», δεν είχε κανένα απολύτως περιθώριο. Η νεαρή αθλήτρια ήταν αποφασισμένη και δεν θα κατέβαινε από το ρινγκ αν δεν σήκωνε ο διαιτητής το δικό της χέρι ψηλά, αν δεν κατακτούσε το «Χρυσό».

Και τα κατάφερε! Η Αγγελική Σδούγα φορώντας τα «γαλανόλευκα» γάντια της σήκωσε την Ελληνική Πυγμαχία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. Το άξιζε και με το παραπάνω η αθλήτριά μας, γιατί πραγματοποίησε έναν συγκλονιστικό αγώνα, ίσως έναν από τους καλύτερους που έγιναν στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

«Υπερηφάνεια Συγκίνηση και Θαυμασμός για την Εθνική μας Ομάδα. Συγχαρητήρια στην Αγγελική μας σε όλη την Ελληνική Αποστολή στην Σλοβενία. Σήμερα ΝΙΚΗΣΕ η Ελληνική Ψυχή. Ακόμη μία φορά σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «γράψατε» ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ. Μπράβο σε όλους, η Ελλάδα σας ευχαριστεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ