στήριξη-κάθε-ημέρα-το-ηχηρό-μήνυμα-π-1310

«Στήριξη κάθε ημέρα»: Το ηχηρό μήνυμα πέντε αθλητριών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: Μάλτση, Σωτηρίου, Πολίτη, Παπαφωτίου και Κόγγουλη έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε ο ΟΠΑΠ και πέντε αθλήτριες, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Με το σύνθημα «Στήριξη κάθε μέρα» πέντε κορυφαίες Ελληνίδες τόνισαν πως γυναικείος αθλητισμός έχει ανάγκη να στηρίζεται κάθε ημέρα και όχι μόνο στις 8 Μαρτίου.

Η Εβίνα Μάλτση, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κορίνα Πολίτη, πρωταθλήτρια των 200 και 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, η Αθηνά Παπαφωτίου, βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ΑΟ, και η Σοφία Κόγγουλη, παίκτρια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζουν πως ο γυναικείος αθλητισμός χρειάζεται στήριξη κάθε μέρα και όχι μόνο μία φορά τον χρόνο, στις 8 Μαρτίου.

Το μήνυμά τους γίνεται πράξη μέσω του ΟΠΑΠ, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του γυναικείου αθλητισμού «σήμερα και κάθε μέρα». Ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα, ως Χορηγός τους, τις Εθνικές Ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου Γυναικών, όλες τις γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού ΑΟ, τις αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ και τις ΟΠΑΠ Champions.

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: Το μήνυμα των πέντε αθλητριών

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ