δεν-την-παντρεύεται-επειδή-λένε-ψέματ-341

Δεν την παντρεύεται επειδή λένε ψέματα για την ηλικία της: Ιδού ο γοητευτικός σύντροφος της Μαρίας Ιωαννίδου

H Μαρία Ιωαννίδου, μετά τους δύο γάμους της, με την ηθοποιό Βαγγέλη Σειληνό και τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και παρουσιαστή, Φρέντυ Γερμανό, εδώ και πολλά χρόνια, έχει σχέση με τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Κρητικό.

Η χορεύτρια έχει πολλά χρόνια σχέση με το Δημήτρη Κρητικό και μάλιστα, ο σύντροφός της τής έχει κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου, ακόμα και στον «αέρα» τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά ακόμη δεν έχουν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, η Μαρία Ιωαννίδου υπογράμμισε με χιουμοριστικό τρόπο «δεν ισχύουν αυτά που γράφει η Google, να το ξέρετε. Και ήθελα να το αφαιρέσω. Τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη με γράφει. Ο σύντροφός μου θέλω να με παντρευτεί και δεν με παντρεύεται επειδή η Google γράφει ότι είμαι μεγάλη».

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει κάνει διαδικτυακό γάμο με τον σύντροφό της

Βέβαια, το ζευγάρι είχε τελέσει στο παρελθόν ένα διαδικτυακό «γάμο» και είχε ανταλλάξει γαμήλιους όρκους αγάπης, με κουμπάρο τον σκύλο τους και καλεσμένους μέσω Skype.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» «παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης, έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει λέω εγώ. Για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου!».

Και καταλήγει «παραγγείλαμε ψητά, τα στείλαμε στα σπίτια των καλεσμένων και ήπιαμε πολύ! Γίναμε ντίρλα! Ανταλλάξαμε απλούς όρκους αγάπης ‘‘θα σ’ αγαπώ για πάντα’’, ‘‘δεν θα σε απατώ’’ και κάναμε εξομολογήσεις! Αλλά μόλις τελειώσει η καραντίνα, θα βγω για μπότοξ και τεκνά».

Ο επί σειρά ετών σύντροφος της Μαρίας Ιωαννίδου

Μαρία Ιωαννίδου σύντροφος

Μαρία Ιωαννίδου σύντροφος

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ