σαν-δυο-σταγόνες-νερό-η-πανέμορφη-σωσί-355

Σαν δυο σταγόνες νερό: Η πανέμορφη σωσίας της Έλενας Παπαρίζου, είναι 19 χρονών και είναι ολόιδιες

Κι όμως δεν πρόκειται για την Έλενα Παπαρίζου, αλλά για μία σωσία της από την Ελλάδα, με την οποία δεν υπάρχει καμία συγγένεια.

Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν με άλλους. Πολλοί έχουν ομοιότητες με διάσημους. Υπάρχουν όμως κάποιες, πιο σπάνιες περιπτώσεις, όπου η λέξη «ομοιότητα» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το πόσο ίδιοι είναι κάποιοι. Μόνο αν ήταν δίδυμοι θα μπορούσε το μυαλό να αποδεχτεί αυτή την απόλυτη ομοιότητα. Αλλά να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και να είναι τόσο ίδιοι, δεν το αποδέχεται το μυαλό με τίποτα.

Έτσι συμβαίνει και με τη Ναυσικά Χιώτη που είναι όντως σωσίας της Έλενας Παπαρίζου, χωρίς όμως να έχουν σχέση συγγενική, αλλά ούτε καν από κοντά να μην έχουν γνωριστεί. Αν μας έλεγαν κάποτε ότι γεννήθηκαν μαζί και τις χώρισαν στη γέννα, θα το πιστεύαμε.

Τα βιντεάκια στο TikTok ως μια άλλη «Παπαρίζου»

Η Ναυσικά κάνει θραύση στο TikTok όπου ανεβάζει βίντεο με τραγούδια, όχι μόνο της Παπαρίζου, και όλοι στα σχόλια αναρωτιούνται αν είναι η Έλενα. Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως μοιάζουν και οι φωνές τους. Όχι όταν τραγουδάνε, αφού η Ναυσικά έχει πει ότι δεν έχει καλή φωνή, αλλά όταν μιλάνε.

Μιλώντας πριν μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Ναυσικά είχε δηλώσει τα εξής:

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πάρα πολύ!

Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω, στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το ‘Τρελή Καρδιά’, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε

@nausika_xioti #viral #paparizouelena #pamedanai #mega ♬ πρωτότυπος ήχος – nausika_xioti

@nausika_xiotiόχι δεν γυρίζω πίισω ωωω…..♬ Askopa Xenihtia – Helena Paparizou

@nausika_xioti Απάντηση στο @user451312472343 ♬ Se Xeno Soma – Helena Paparizou

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ