δακρύζουμε-από-συγκίνηση-ο-παναγιώτη-2398

Δακρύζουμε από συγκίνηση: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέμπτα του γενέθλια – Το νέο του βίντεο

Παναγιώτης Ραφαήλ: Έγινε 5 ετών

Παναγιώτης Ραφαήλ: ένα παιδί που “αγκάλιασε” όλη η Ελλάδα και το πανελλήνιο έγινε μια γροθιά για να σταθεί στο πλευρό του παιδιού που από την βρεφική ηλικία ήρθε αντιμέτωπο με μια σπάνια ασθένεια, τη νωτιαία μυική ατροφία.


Ο μικρούλης γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά του. Πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του.

“Σήμερα το αγοράκι μας έκλεισε τα 5 του χρόνια!! 5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ! Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη και υγεία!” ήταν τα λόγια των γονιών του.

Χιλιόχρονος Παναγιώτη Ραφαήλ!

Σημερινή φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρούλη προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας.

Χάρη στη θεραπεία που έκανε στη Βοστόνη, το αγγελούδι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.

«Μιλάμε για ένα θαύμα, για μια πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μια πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα» είχε πει ο πατέρας του παιδιού, όταν είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Το βίντεο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ