αδιανόητο-περιστατικό-άντρας-πιάστη-1439

Αδιανόητο περιστατικό: Άντρας πιάστηκε στο κρεβάτι με την έγκυο… κατσίκα του γείτονά του

Αφρική: Η κατσίκα ακούστηκε να κάνει κάποιους «περίεργους θορύβους»

Αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Νότια Αφρική, όταν ένας άντρας που πιάστηκε στο κρεβάτι με την έγκυο κατσίκα του γείτονά του. Μάλιστα ο ίδιος κινδυνεύει να φυλακιστεί, αφού κρίθηκε ένοχος για κτηνωδία. Ο 33χρονος Φεσελάνι Μκούμπ πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ με την κατσίκα αφού εκείνη εξαφανίστηκε από το κοπάδι της στην νότια Αφρική.

Ο Νόουλετζ Κχουμάλο, ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, ανέφερε τρομοκρατημένος ότι άκουγε το ζώο να κάνει κάποιους “περίεργους θορύβους” αλλά νόμιζε ότι γεννάει.

Αφρική: Η κατσίκα αναρρώνει και λαμβάνει ιατρική αγωγή

Ωστόσο, όταν εξέτασε την κατσίκα και είδε ότι δεν ήταν καλά ένας άλλος γείτονας του είπε ότι είχε βρει την κατσίκα στο κρεβάτι του Μκουμπ.

Ο Κχουμάλο ανέφερε ότι όταν εξέταζε την κατσίκα τον πλησίασε ένας άντρας και τον ρώτησε αν ήταν δική του η κατσίκα.

“Μου είπε ότι ήταν στο σπίτι του Μκουμπ το πρωί και είδε την κατσίκα στο κρεβάτι του. Ο Μκουμπ αρχικά αρνήθηκε ότι βίασε την κατσίκα μου αλλά αργότερα ομολόγησε ότι την βίασε επειδή την βρήκε στο σπίτι του”, ανέφερε ο Κχουμάλο.

Αργότερα, ο Μκουμπ συνελήφθην με την κατηγορία της κτηνωδίας και θα δικαστεί στις 20 Νοεμβρίου.

“Στην αρχή δεν το πήρα στα σοβαρά. Πίστευα ότι ήταν έτοιμη να γεννήσει αφού ήταν έγκυος. Βγήκα έξω να την ψάξω αλλά δεν την βρήκα. Αργότερα, όταν επέστρεψα σπίτι είδα ότι η κατσίκα είχε γυρίσει αλλά δεν φαινόταν καλά”, ανέφερε ο Κχουμάλο.

Τώρα, η κατσίκα αναρρώνει και παίρνει ιατρική αγωγή από τον οργανισμό “Κοινωνία για την πρόληψη της κακοποίησης των ζώων.”

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ