απίστευτο-κι-όμως-αληθινό-χτίζεται-σε-3107

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χτίζεται σε λίγες μέρες, κοστίζει 10.000 ευρώ και το εσωτερικό του είναι υπερσύγχρονο

Φθηνό σπίτι: Ποια είναι η οργάνωση που μπορεί να χτίσει σε μια μέρα με 10.000 ευρώ

Τίποτα δεν είναι απίθανο και όπως όλα δείχνουν υπάρχει μία οργάνωση που εξασφαλίζει τη δημιουργία μίας υπερσύγχρονης φθηνής κατοικίας με 10.000 ευρώ.

Η New Story, μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση από το Σαν Φρανσίσκο έχει στόχο να δώσει τέλος στην έλλειψη στέγης για όλο τον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με την εταιρία ICON από το Τέξας για να φτιάξουν εκπληκτικά τρισδιάστατα εκτυπωμένα σπίτια. Που θα μπορούν να χτιστούν με ελάχιστους πόρους και θα είναι ασφαλή.

Έτσι, θέλουν να μπορούν να κατασκευάζονται ασφαλή και οικονομικά σπίτια για οικογένειες που δεν έχουν χρήματα να χτίσουν ένα σπίτι. Μια κατοικία με τις συμβατικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Φθηνό σπίτι: Πώς χτίζονται αυτά τα σπίτια

Ο εκτυπωτής, που ονομάζεται Vulcan, είναι σχεδιασμένος να δουλεύει κάτω από περιορισμούς που συνηθίζονται στην Αΐτη και το Ελ Σαλβαδόρ όπου η ενέργεια μπορεί να είναι απρόβλεπτη, το νερό δεν είναι εξασφαλισμένο και η τεχνική υποστήριξη σπανίζει.

Είναι σχεδιασμένος να χτίζει οικονομικά σπίτια για ευάλωτες ομάδες αντί να έχει κίνητρο το κέρδος.

Η τεχνολογία είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά και αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα για το πώς θα χτίζονται τα σπίτια στο μέλλον.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ