η-δύναμη-της-θέλησης-άνδρας-έχασε-140-κιλ-3462

Η δύναμη της θέλησης: Άνδρας έχασε 140 κιλά, έγινε ένας κούκλος και παντρεύτηκε την παιδική του αγάπη

Απώλεια βάρους: Πώς ένας άνδρας κατάφερε να χάσει 141 κιλά

Ένας άνδρας κατάφερε το ακατόρθωτο και απέδειξε ότι με θέληση και πείσμα όλα μπορεί να συμβούν. Πιο συγκεκριμένα κατάφερε να χάσει 141 κιλά, να γίνει ένας κούκλος και να παντρευτεί την παιδική αγάπη του.


Πρόκειται για τον John Allaire που έβαλε στόχο και έχασε 141 κιλά.

«Παρόλο που η Caila με αγάπησε όπως ήμουν, και ήταν έτοιμη να με παντρευτεί παρόλο που ήμουν 240 κιλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξω αυτή τη γυναίκα στις δυσκολίες που θα περνάω για το υπόλοιπο της ζωής μου αν δεν χάσω βάρος».

Κάπως έτσι σκέφτηκε, ο John, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υπερφαγίας για όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του άγχους, που τον περιέβαλε. Επειδή, οι γονείς του είχαν χωρίσει, εκείνος προσπαθούσε να παρηγορήσει τον εαυτό του, μέσω του φαγητού.

Ήταν ένα παχύσαρκο παιδί. Τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν στα 18 έχασε τον πατέρα του. Για να ζυγίσει το βάρος του πήγαινε σε ιχθυοτροφείο. Έτσι, σταμάτησε να ζυγίζει τον εαυτό του. Όμως, συνέχισε να παίρνει βάρος.

Απώλεια βάρους: Ποιος ήταν ο ρόλος που έπαιξε η αγάπη στην προσπάθειά του να χάσει τα κιλά

Η Calia δέχθηκε να γίνει σύζυγός της, χωρίς να του ζητήσει να χάσει το βάρος του. Η στάση της φανέρωνε αληθινή αγάπη. Ο ίδιος συνειδητοποίησε από μόνος του πως έπρεπε να αλλάξει συνήθειες και να βοηθήσει τον εαυτό του. Έτσι, καθημερινά πήγαινε για γυμναστική.

Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του ήταν αξιοσημείωτα. Συνολικά, έχασε 141 κιλά. Είχε πάρα πολύ βάρος. Τόσο πολύ, που το δέρμα του είχε κρεμάσει, όταν έχασε το βάρος του. Μάλιστα, είχε 9 κιλά παραπανίσιου δέρματος και το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ