απίθανη-μεταμόρφωση-κοπέλα-στη-θεσσα-5212

Απίθανη μεταμόρφωση: Κοπέλα στη Θεσσαλονίκη έκανε το μικρό και άδειο μπαλκόνι της, ένα στολίδι για τη γειτονιά

Θεσσαλονίκη: Η απίθανη μεταμόρφωση του μπαλκονιού

Viral στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει το μπαλκόνι μιας κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατάφερε να μετατρέψει το μικρό και άδειο της μπαλκόνι σε έναν υπέροχο χώρο. Μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη, από μικρό και αδιάφορο μεταμορφώθηκε σε έναν όμορφο χώρο χαλάρωσης. Μία ένοικος διαμερίσματος με μικροσκοπικό μπαλκόνι αποφάσισε να το μεταμορφώσει πλήρως από ένα βαρετό και αχρησιμοποίητο χώρο σε ένα μικρό εξωτερικό καταφύγιο.

Οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη που μετατράπηκε σε υπέροχο χώρο

Δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Imgur, ελπίζοντας να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Θεσσαλονίκη: Δείτε τις φωτογραφίες από την απίθανη μεταμόρφωση

Οι περισσότεροι μπορεί να έβαζαν κάποια φυτά, αλλά αυτή η γυναίκα ήθελε να αλλάξει πλήρως. Με λιγότερο από 50 ευρώ, αγόρασε ξύλινες σανίδες, ψάθα, λευκά βότσαλα και περσίδες. Το πρώτο βήμα ήταν να εγκαταστήσει τις περσίδες. Έπειτα από μια ώρα δουλειάς, οι περσίδες ήταν έτοιμες. Σειρά είχε το πάτωμα. Έπρεπε να κόψει το μήκος των σανίδων για να ταιριάζουν στα μέτρα του μπαλκονιού. Μόλις τις έκοψε, τις τοποθέτησε «κουμπώνοντάς» τις. Έπειτα τοποθέτησε τη ψάθα γύρω από τα κάγκελα για περισσότερη ιδιωτικότητα. Στο κενό ανάμεσα στις σανίδες και τη μπαλκονόπορτα, τοποθέτησε λευκά βότσαλα. Ετσι λοιπόν έγινε ένα υπέροχο μέρος όπου μπορείς να κάθεσαι και να απολαμβάνεις την θέα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ