μικρό-αλλά-θαυματουργό-σπίτι-19-τ-μ-που-σ-1817

Μικρό αλλά θαυματουργό: Σπίτι 19 τ.μ. που στήνεται σε 5 ώρες, κοστίζει 4.000 ευρώ και το εσωτερικό του μοιάζει με σουίτα

Σπίτι 19τ.μ.: Τα έχει όλα, έχει απίστευτο σχεδιασμό και εσωτερικό του μοιάζει με σουίτα

Η μεγαλύτερη δυσκολία των νέων και ερωτευμένων ζευγαριών πουυ επιθυμούν σταδιακά να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια είναι να βρουν ένα σπίτι στο οποίο θα στεγάσουν τόσο τον έρωτά τους, όσο και τα νέα μέλη της οικογένειας. Προς έκπληξη πολλών, υπάρχουν εναλλακτικές και στα αλήθεια πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε ότι σε ένα σπίτι 19 τ.μ. θα μπορούσαν να χωρέσουν τα πάντα; Κι όμως, η Molecule Tiny Homes το έκανε πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Το εσωτερικό του είναι πολύ άνετο. Ενώ πολλά μικροσκοπικά σπίτια εστιάζουν κυρίως στα απολύτως απαραίτητα, αυτό φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο βιώσιμο.

Φωτογραφίες από τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού των 19τ.μ

Το πατάρι είναι ευρύχωρο και ευήλιο

Το μπάνιο του δεν είναι και πολύ μεγάλο, αλλά είναι ιδανικό για το μέγεθος του σπιτιού και έχει όλα τα απαραίτητα. Μερικές φορές είναι καλύτερο να θυσιάζεις λίγο χώρο από το μπάνιο για να είναι πιο άνετο το σαλόνι.

Μία πλήρως λειτουργική κουζίνα έχει ότι χρειάζεται κανείς για να προετοιμάσει ένα γεύμα. Ανοξείδωτο νεροχύτη, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, όπως και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Ο σχεδιασμός του επίσης είναι πολύ κομψός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ