μαμά-βγήκα-με-τους-φίλους-μου-και-πήγα-1601

«Μαμά, βγήκα με τους φίλους μου και πήγα σε ένα πάρτι και θυμήθηκα που μου είπες να μην πιώ»

Τροχαίο δυστύχημα: Τα τελευταία λόγια της κοπέλας

Τροχαίο δυστύχημα: «Μαμά, βγήκα με τους φίλους μου και πήγα σε ένα πάρτι, και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην πιώ. Μου το ζήτησες γιατί θα έπρεπε να οδηγήσω μετά. Έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν περήφανη για τον εαυτό μου γιατί άκουσα την συμβουλή σου…. Σε αντίθεση με τους φίλους μου έκανα την σωστή επιλογή. Η συμβουλή σου ήταν σωστή! Όταν τελείωσε το πάρτι όλοι πήρανε τα αυτοκίνητά τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ όμως ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή.»

Η δημοσιογράφος μέσα από το κείμενό της περιγράφει όλα όσα έγιναν στο σημείο του ατυχήματος.

«Δεν μπορούσα μαμά να φανταστώ αυτό που με περίμενε… Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να λέει¨… Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω.

Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι δεν θα τα καταφέρω… Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε φανταστεί ότι έτρεχε τόσο πολύ… Στο τέλος αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ έπρεπε τώρα να πεθάνω. Γιατί το κάνουν αυτό μαμά; Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές», ήταν τα λόγια του κοριτσιού.

Η περιγραφή της δημοσιογράφου για το τροχαίο δυστύχημα

Στο κείμενο η περιγραφή συνεχίζεται ως εξής: «Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια! Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί και στον μπαμπά να είναι δυνατός.

Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αφού οδηγούσε. Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ, τώρα να ήμουν ζωντανή. Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά. Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη! Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο σε αγαπώ. Σε αγαπώ μαμά… Αντίο…»

Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψιθύρισε αυτές τις λέξεις και η δημοσιογράφος τις κατέγραφε απολύτως σοκαρισμένο. Η ίδια επηρεασμένη από το τραγικό γεγονός άρχισε μια εκστρατεία κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακόμα και αν δεν πίνουμε όταν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε πρέπει να καταλάβουμε πως και η δική μας ζωή κινδυνεύει. Είναι σημαντικό τέτοιες ιστορίες να γίνονται γνωστές ώστε να μην συμβαίνουν παρόμοια τροχαία δυστυχήματα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ