η-πατέντα-του-αιώνα-τούρκος-κλείδωσε-τ-1452

Η πατέντα του αιώνα: Τούρκος κλείδωσε το κεφάλι του σε κλουβί για να κόψει το κάπνισμα

Τούρκος καπνιστής: Εμπνεύστηκε την κατασκευή του κλουβιού παρατηρώντας τα κράνη των μοτοσικλετιστών

Σε δραστικά μέτρα φαίνεται να προχώρησε ένας Τούρκος καπνιστής, ο οποίος αποφάσισε να κλειδώσει το κεφάλι του σε ένα κλουβί με σκοπό να αποτρέψει τον εαυτό του από το να καπνίζει.

Ο 42 χρονος από τη δυτική επαρχία της Κιουτάχειας φαίνεται να κάνει μια ασυνήθιστη προσπάθεια να σταματήσει το κάπνισμα, καθώς φοράει ένα κράνος, που θυμίζει συρμάτινο κλουβί στο κεφάλι του, το οποίο κλειδώνει σε δύο πλευρές.

Τούρκος καπνιστής: Δίνει καθημερινά τα κλειδιά του κλουβιού για το κεφάλι του στη γυναίκα και την κόρη του

Ο İbrahim Yücel που προσπαθεί να αποβάλλει την βλαβερή συνήθεια που έχει εδώ και 26 χρόνια να καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, δίνει καθημερινά τα κλειδιά του κλουβιού για το κεφάλι του στη γυναίκα και την κόρη του, όταν φεύγει από το σπίτι (σωστά καταλάβατε, κυκλοφορεί έτσι στους δρόμους). Με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί να ανοίξει το κλουβί για να καπνίσει μέσα στη μέρα, ακόμα κι αν έχει τεράστια επιθυμία για ένα τσιγάρο.

Ο ίδιος λέει πως εμπνεύστηκε την κατασκευή του κλουβιού παρατηρώντας τα κράνη των μοτοσικλετιστών, αφού πρώτα προσπάθησε πολλές φορές στο παρελθόν χωρίς επιτυχία να κόψει το κάπνισμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων που προκλήθηκε από το κάπνισμα, πριν μερικά χρόνια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ