άνδρας-έπαιζε-ρώσικη-ρουλέτα-με-τη-ζ-1449

Άνδρας έπαιζε «ρώσικη ρουλέτα» με τη ζωή του: Επί 25 χρόνια έσπαγε ξηρούς καρπούς με μια χειροβομβίδα και επιβίωσε

Χειροβομβίδα: Χάρη σε ένα θαύμα δεν εξερράγη την ώρα που έσπαγε τα καρύδια

Ένας Κινέζος φαίνεται να είχε τύχη… βουνό, αφού εδώ και 25 χρόνια χρησιμοποιούσε μία χειροβομβίδα για να σπάει καρύδια. Κυριολεκτικά κρατούσε τη ζωή του στα χέρια του.

Μοιάζει αβλαβές, έτσι; Ο άνδρας κατάλαβε πως είναι ακριβώς το αντίθετο όταν του δόθηκε ένα φυλλάδιο ασφαλείας από την αστυνομία, στο σπίτι του στην Ανκανγκ της επαρχίας Σαανσί. Ανακάλυψε πως το μυστηριώδες αντικείμενο που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα μια χειροβομβίδα. Το φυλλάδιο περιελάμβανε έναν κατάλογο με αντικείμενα που είναι παράνομο να κατέχει κανείς. Είδε ένα να μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούσε για να σπάσει καρύδια.

Η χειροβομβίδα δόθηκε στον άνδρα από ένα φίλο του ως δώρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η χειροβομβίδα δόθηκε στον άνδρα από ένα φίλο του ως δώρο. Ευτυχώς, δεν είχε εκραγεί κατά τη διάρκεια των ετών που το χρησιμοποιούσε. Η αστυνομία δεν ήταν σίγουρη αν το εργαλείο περιέχει ακόμη εκρηκτικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Φυσικά, θα αναρωτιέστε γιατί να του δώσει ένα τέτοιο επικίνδυνο δώρο ο φίλος του. Υπήρχε πρόθεση να τον βλάψει ή δεν είχε ιδέα ούτε ο ίδιος για το πόσο επικίνδυνο είναι; Ευτυχώς, η αστυνομία απομάκρυνε την χειροβομβίδα και άφησε τον άνδρα να βρει άλλο τρόπο για να σπάει καρύδια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ