οι-δίδυμες-που-είχαν-αναδειχθεί-οι-πιο-2735

Οι δίδυμες που είχαν αναδειχθεί οι πιο όμορφες στον κόσμο, είναι σήμερα τα πιο περιζήτητα μοντέλα

Viral ομορφιά: Τα δίδυμα κορίτσια κατάφεραν να «ταξιδέψουν» σε  ολόκληρο τον κόσμο και πλέον εργάζονται ως μοντέλα

Δύο κορίτσια κατάφεραν πριν από μερικά χρόνια να γίνουν viral, όταν θεωρήθηκαν ως τα πιο όμορφα στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το 2010 όταν οι δίδυμες ήρθαν στη ζωή και πλέον οι μικρές ακολουθούν καριέρα μοντέλων. H Jagi και ο σύζυγός της Kevin Clements υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους νωρίτερα απ’ ό,τι περίμεναν. Γεννήθηκαν όμως υγιείς και πανέμορφες.

Η ζωή των γονιών άλλαξε ριζικά με τα νεογέννητα. Η οικογένεια Clements υποδέχτηκε την Ava Marie και την Leah Rose το 2010.

Viral ομορφιά: Η απερίγραπτη ομορφιά των δίδυμων κοριτσιών

Τα νεαρά κορίτσια από μωρά είχαν μία απερίγραπτη ομορφιά. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια φωτογραφίες τους είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι χρήστες είχαν χαρακτηρίσει τις δύο αδερφές ως τις ομορφότερες στον κόσμο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω ναι. Η μητέρα τους «εκμεταλλεύτηκε» την ομορφιά τους. Τα κορίτσια ακολουθούν καριέρα μοντέλων. Φωτογραφίες τους καθημερινά δημοσιεύει η μητέρα τους στο Instagram. Λογαριασμό που ακολουθούν πάνω από 1,2 εκατ. χρήστες. Από μικρές στον χώρο του μόντελινγκ οι δύο αδερφές.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ