συγκίνησε-ολόκληρο-το-διαδίκτυο-η-απά-4600

Συγκίνησε ολόκληρο το διαδίκτυο: Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»

Μαθητής: Η viral έκθεση του μαθητή με τίτλο «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»

Η έκθεση ενός μαθητή με θέμα «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» έχει «σαρώσει» το διαδίκτυο και ο νεαρός δέχεται αποθεωτικά σχόλια από χιλιάδες διαδικτυακούς χρήστες.  Την εν λόγω έκθεση δημοσίευσε στο Facebook η μητέρα του παιδιού, η οποία υπερήφανη για τον γιο της, μοιράστηκε με τους φίλους της το συγγραφικό του ταλέντο.

«Απάντηση του γιού μου στο εθνικιστικό κρεσέντο προπονητή του που εξέφρασε στα παιδιά το αίτημα -καλοκαιριάτικα- να γράψουν έκθεση (!!!) με θέμα “Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας”!!!», γράφει η μητέρα του μαθητή, αναρτώντας φωτογραφία από την παράγραφο που έγραψε ο γιος της.

Η απάντηση του μαθητή στην ερώτηση: «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»

«Το να είσαι Έλληνας είναι το ίδιο με το να είσαι Αλβανός, Σύριος, Αμερικάνος, Γερμανός, Τούρκος. Ο Έλληνας γεννιέται με την ίδια αξία και πεθαίνει με την ίδια. Δεν γεννιέται με κανένα προτέρημα υπέρ του ξένου. Ζει σε έναν τόπο όπως οι υπόλοιποι, απλά με πολύ ήλιο και θάλασσα. Το αρνητικό αυτού του τόπου είναι ότι υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι η ιδιότητα του Έλληνα τον καθιστά ανώτερο έναντι των υπολοίπων. Όλοι γεννιόμαστε ίσοι, όπως και πεθαίνουμε. Η αξία που αποκτούμε προκύπτει από το αν ό,τι κάναμε στη ζωή μας, επηρέασε θετικά τη ζωή όλων των ανθρώπων του πλανήτη».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ