αδιανόητη-τραγωδία-σε-υδάτινο-πάρκο-ν-27625

Αδιανόητη τραγωδία σε υδάτινο πάρκο: Νεκρός ο 35χρονος πατέρας, σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο παιδί του

Τραγωδία σε υδάτινο πάρκο: Νεκρός ο πατέρας, σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο παιδί του

Τη ζωή του έχασε ένας 35χρονος πατέρας χθες στη Γαλλία, ενώ το τρίχρονο παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά. Πατέρας και γιος είχαν ένα τρομερό δυστύχημα σε φουσκωτό παιχνίδι που το πήρε ο αέρας.

Χθες στο απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Τραγωδία σε υδάτινο πάρκο στη Γαλλία

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ