φτιάξτε-βαλίτσες-το-παραμυθένιο-χωρι-4173

Φτιάξτε βαλίτσες: Το παραμυθένιο χωριουδάκι που δίνει 55.000€ για να μετακομίσεις εκεί, υπό ένα όρο

Ελβετία: Το ονειρεμένο χωριό που σε πληρώνει για να μετακομίσεις εκεί

Είναι λες και βγήκε από παραμύθι και καλά κρυμμένο στις Ελβετικές Άλπεις. Πρόκειται για το χωριουδάκι στην Ελβετία που ονομάζεται Albinen και προσφέρει 55.000 ευρώ για να μετακόμισεις εκεί λόγω της μείωσης του πλύθησμού του αλλά και των περιορισμένων ευκαιριών απασχόλησης.

Ωστόσο, είναι μία καλή ευκαιρία για όποιον εργάζεται από το σπίτι και σκοπεύει να το συνεχίσει μακροπρόθεσμα, αφού θα έχει μια νέα ζωή, σε ένα όμορφο και καθαρό μέρος και θα λάβει και κάποια μετρητά.

Στις τετραμελείς οικογένειες προσφέρονται 25.000 ελβετικά φράγκα (22.406,75 ευρώ) ανά ενήλικα για να μετακινηθούν εκεί και 10.000 φράγκα (8.963,94 ευρώ) ανά παιδί.

Το χωριό στην Ελβετία που σε πληρώνει για να ζήσεις εκεί

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι η οικογένειά να είναι κάτω των 45 ετών, να είναι κάποιος Ελβετός πολίτης ή να έχει άδεια διαμονής C, για το οποίο χρειάζονται πέντε χρόνια για να το αποκτήσει ένα μέλος της ΕΕ.

Επίσης, βασική προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να ζήσει κάποιος στη γραφική πόλη για τουλάχιστον 10 χρόνια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δυστυχώς, θα χρειαστεί να επιστραφούν τα χρήματα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ