μαρία-λεκάκη-το-νέο-λουκ-στα-μαλλιά-της-119

Μαρία Λεκάκη: Το νέο λουκ στα μαλλιά της είναι η νο1 τάση του χειμώνα και ταιριάζει σε κάθε ηλικία

Η Μαρία Λεκάκη προχώρησε σε μία σημαντική αλλαγή στα μαλλιά της, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη. Να αναφέρουμε πως η Μαρία Λεκάκη επιλέγει να μοιράζεται μέσα από τα social media μόνο φωτογραφίες που αφορούν τις επαγγελματικές δουλειές της στο χώρο της υποκριτικής.

Μαρία Λεκάκη

Μαρία Λεκάκη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Πρόσφατα, η ίδια άλλαξε το λουξ της, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ του Πάνου Καλλίτση- στα χέρια του οποίου αφέθηκε προκείμενου να φρεσκάρει τα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η Μαρία υπέκυψε στο hair layering ή αλλιώς στην τάση που θέλει φιλάρισμα -το οποίο και δίνει όγκο στα μαλλιά. Πιστή στις αποχρώσεις του καστανού, το χρώμα της είναι πλέον σοκολατί με μελί ανταύγειες και η αλήθεια είναι πως έκανε την καλύτερη επιλογή καθώς την κολακεύει απίστευτα.

Μαρία Λεκάκη

«Με τη Μαρία Λεκάκη δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής γιατί πάντα γελάμε σαν τα χαζά. Το σίγουρο είναι ότι η σχέση μας κρατάει στα χρόνια γερά και ότι θα γεράσουμε – όταν προλάβουμε- μαζί κάπου σε μια όμορφη βουνοκορφή. Ψαράκι μου σ’ αγαπώ!!! Μην την χάσετε στους #μπαμπαδες_με_ρουμι είναι φανταστική» έγραψε ο γνωστός κομμωτής στην ανάρτησή του.

Μαρία Λεκάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ