νεκρός-12χρονος-μετά-από-καψόνι-γυμναστ-34624

Νεκρός 12χρονος μετά από καψόνι γυμναστή: Πριν πεθάνει τον έβαλε να τρέξει στους 41 βαθμούς

Ένα 12χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από καψόνι που του έκανε γυμναστής. Τον έβαλε να τρέξει στους 41 βαθμούς Κελσίου, επειδή φορούσε λάθος ενδυμασία.

Ο Γιόσουα Ρόμπινσον φέρεται να πήγε στο μάθημα της γυμναστικής με λάθος ρούχα, σε σχολείο στο Λέικ Έλσινορ της Καλιφόρνια. Με αυτή την αφορμή, ο γυμναστής υπέβαλε τον 12χρονο σε καψόνι.

Η θεία του αγοριού, Amarna Palmer, μιλώντας στο NBC, δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός υποχρέωσε το παιδί να τρέξει στην αφόρητη ζέστη, μια μέρα που οι θερμοκρασίες στην περιοχή ξεπερνούσαν τους 41 βαθμούς Κελσίου.

«Είπε στον δάσκαλο ότι χρειαζόταν νερό. Είπε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει», τόνισε η θεία του αγοριού.

Στη συνέχεια, το παιδί κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Δυστυχώς, στο νοσοκομείο, ο 12χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή και, κατά τραγικό τρόπο, δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Advertisement

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, με βαθιά θλίψη, που επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός μαθητή μας λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές εκπαιδευτικές αρχές. Η αστυνομία σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Ωστόσο, η οικογένεια πιστεύει ότι η αναγκαστική άσκηση του 12χρονου σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως επιβλήθηκε από τον γυμναστή, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τραγικό αυτό περιστατικό.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ