δεν-έβγαινε-η-φωνή-της-συγκλονισμένη-η-7087

Δεν έβγαινε η φωνή της: Συγκλονισμένη η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα

Άρτα: Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα λύγισε για τον θάνατο του βρέφους

Όταν ήρθε η στιγμή για τη Ράνια Τζίμα να παρουσιάσει την τραγική είδηση του θανάτου του βρέφους στην Άρτα, η δημοσιογράφος λύγισε με το οικογενειακό δράμα.

Πιο συγκεκριμένα, αρχαία τραγωδία εξελίσσεται στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται ο πατέρας που εγκατέλειψε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η μητέρα του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς τόσο άδικα χάθηκε το μικρό παιδί, με την τοπική κοινωνία της Άρτας να παραμένει συγκλονισμένη, κι ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί το πως ο πατέρας ξέχασε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Η Ράνια Τζίμα, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο του MEGA την είδηση με ανταπόκριση από την Πάτρα αλλά και με ρεπορτάζ από την Αίθουσα Σύνταξης, ωστόσο δεν έβγαινε καλά καλά η φωνή της με το μόνο που να μπορεί να πει είναι «Απίστευτο».

Η παρουσιάστρια του δελτίου είχε μείνει άναυδη ενώ αρκετές ήταν οι φορές που έσκυβε το κεφάλι, κατά τη διάρκεια της περιγραφής του τραγικού χρονικού.

Συγκινήθηκε η Ράνια Τζίμα με το βρέφος στην Άρτα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ