είμαστε-τρεις-ημέρες-με-φάρμακα-1000-άτ-43304

«Είμαστε τρεις ημέρες με φάρμακα»: 1000 άτομα στην κηδεία του 19χρονου, σε κατάσταση σοκ οι γονείς του

Μερικές ώρες μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του νεαρού 19χρονου που αποχαιρέτησαν χθες, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό». Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν βαθιά συντετριμμένη.

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί… Φίδι να ήταν, θα ήταν λιγότερο λυπήσιμο. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες» εξομολογείται αρχικά ο πατέρας του 19χρονου.

Υποστηρίζει επιπλέον, πως θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, θα πάει νομικά δε γίνεται. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Δεν το φέρνουν πίσω το παιδί μου αλλά να μην πάρουν άλλου.»

«1000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί» ολοκλήρωσε ο πατέρας του 19χρονου ενώ αποκάλυψε επίσης ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του χρησιμοποιούν φάρμακα για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Φταίει και παραφταίει ο τραγουδιστής!»: Έξαλλος με τον Γιάννη Ξανθόπουλο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε

Σε μια συγκινητική συνέντευξη, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε μια τραγική σύγκρουση στο Μενίδι, στην οποία ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, άνοιξε την καρδιά του. Με λόγια φορτισμένα συναισθήματα , εξέφρασε την απίστευτη θλίψη του για την απώλεια του γιου του. Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ευθύνες του τραγουδιστή για το δυστύχημα.

Τα όσα ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου:

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» είπε, συγκλονίζοντας, ο πατέρας του άτυχου παιδιού και πρόσθεσε: «Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», είπε σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή: «Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ