η-οικογένεια-δεν-θα-δεχθεί-συλλυπητή-7095

«Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια»: «Δάκρυσαν» και οι ουρανοί για το ξανθό αγγελούδι που πέθανε ξαφνικά

Λεμεσός: Το τελευταίο αντίο στο ξανθό αγγελούδι

Όλη η Κύπρος και η Ελλάδα θρηνεί για το μικρό κοριτσάκι που έγινε έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Η παράκληση της οικογένειας του παιδιού είναι να ντυθούν όλοι στα λευκά και να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ντυμένοι στα λευκά θα πουν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στο μικρό αγγελούδι που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και σημάδια επιθετικής βακτηριακής λοίμωξης. Η εξόδιος Ακολουθία για την μικρή Μαρία θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη  στις τέσσερις το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάμαντος στο Τραχώνι Λεμεσού.

Πως συνέβη η τραγωδία με το κοριτσάκι από τη Λεμεσό

Το μικρό αγγελούδι είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες είχε παρουσιάσει το απόγευμα της Κυριακής υψηλό πυρετό. Μερικές ώρες αργότερα η κατάσταση του χειροτέρεψε ανεβάζοντας ξανά πυρετό. Οι γονείς του το είχαν μεταφέρει στις 3:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Λεμεσού. ‘Όπως είχε διαπιστωθεί το κοριτσάκι είχε παρουσιάσει συμπτώματα επιθετικής βακτηριακής λοίμωξης και οι ιατροί χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Λεμεσός: Μέσα στο ασθενοφόρο πέθανε το μικρό παιδί

Αφού η κατάσταση της υγείας του αξιολογήθηκε, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Μακάριο νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο ωστόσο επέστρεψε πίσω καθώς η κατάσταση του ήταν ασταθής. Επιχειρήθηκε και δεύτερη προσπάθεια με το μικρό αγγελούδι να αφήνει την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο επιστρέφοντας και πάλι πίσω στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, ενώ αναμένεται να ληφθούν δείγματα για καλλιέργεια αίματος ώστε να διαπιστωθεί το μικρόβιο. Εάν δηλαδή πρόκειται για μηνιγγίτιδα ή κάποιο άλλο αίτιο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ