ο-απατεώνας-της-χρονιάς-στη-λαμία-αντί-7585

Ο απατεώνας της χρονιάς στη Λαμία: Αντί για καπνό, βρήκε αλεύρι και απόκάλυψε τη μεγάλη κομπίνα στα περίπτερα

Λαμία: Η αδιανόητη κομπίνα που σκέφτηκε για να εξαπατάει περιπτεράδες

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νεαρός Λαμιώτης αποφάσισε να αγοράσει ένα σακουλάκι επώνυμου καπνού από περίπτερο στο κέντρο της πόλης. Όταν όμως άνοιξε τον καπνό, ο νεαρός άνδρας έμεινε άφωνος καθώς μέσα στην υποτιθέμενη κλειστή συσκευάσια βρήκε χαρτοπετσέτες και μια λευκή σκόνη που ήταν αλεύρι.

Ο άνθρωπος που αγόρασε το… αλεύρι, έσπευσε να ενημερώσει τον περιπτερά, ο οποίος μάλιστα τον αποπήρε ζητώντας του το λόγο, ποιος του κάνει πλάκα για να του παίρνει δωρεάν καπνό, καθώς ήταν το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κι άλλα περίπτερα εντόπισαν ανάλογα σακουλάκια και ψάχνοντας περισσότερο το θέμα, το «μυστήριο» λύθηκε. Τα εν λόγω πακέτα «πάσαρε» στην αγορά συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος σε ώρες και μέρες αιχμής, προσέγγιζε κεντρικότατα περίπτερα – που είχαν κάποιο μικρό συνωστισμό – και ζητούσε καπνό. Προφασιζόμενος ότι δεν είχε μετρητά τα επέστρεφε και έλεγε ότι θα πάει να βγάλει λεφτά και θα γύριζε να πάρει τον καπνό του. Επιμελώς όμως έβγαζε από την τσέπη του το σακουλάκι με το αλεύρι που προσομοίαζε σε βάρος και υφή στο σακουλάκι που του είχε δώσει ο περιπτεράς.

Ο απατεώνας με τους καπνούς στη Λαμία «πιάστηκε» από τις κάμερες

Έτσι αυτός εξασφάλιζε δωρεάν τσιγάρα ενώ δεν αποκλείεται την κομπίνα να την μοιράστηκε και με φίλους του.

Γεγονός είναι ότι τα περίπτερα διαθέτουν κάμερες και η πλεονεξία σε οδηγεί σε λάθη. Μάλιστα από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, αν συνεχίσει την εξακολουθητική παραβατική συμπεριφορά του θα πληρώσει το σακουλάκι με τον καπνό πολύ πιο ακριβά από 7,60€…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ