το-καλοκαίρι-θα-γινόταν-η-βάπτιση-και-ο-7556

Το καλοκαίρι θα γινόταν η βάπτιση και ο γάμος: Τώρα θα κάνουν τη κηδεία του βρέφους στην Άρτα και θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη

Άρτα: Το καλοκαίρι θα γινόταν γάμος και βάπτιση

Η τοπική κοινωνία της Άρτας έχει συγκλονιστεί με το οικογενειακό δράμα που συνέβη με τον θάνατο του βρέφους. Το άτυχο μωρό που ήταν μόλις 5,5 μηνών, έμεινε κλεισμένο για περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκινήτο του τραγικού πατέρα.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και σκόπευαν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα εντός του ερχόμενου καλοκαιριού να παντρευτούν με εκκλησιαστικό γάμο και παράλληλα να βαφτίσουν την κορούλα τους.

Η κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους από την Άρτα

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού από την Άρτα θα γίνει το Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Περδικορράχη, από όπου είναι η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με τη θρησκεία, για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί. Έτσι, θα ο ιερέας θα δώσει ευχή στο άτυχο κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη, και στη συνέχεια θα γίνει η τελετή της κηδείας.

Άρτα: Η πρώτη κατάθεση του 37χρονου πατέρα

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι. Στην διαδρομή σταμάτησα να πάρω καφέ. Όταν ξεκίνησαν αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το μωρό πρέπει να κοιμόταν και δεν έκλαιγε και το κάθισμα ήταν χαμηλά και δεν το έβλεπα από το παράθυρο. Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Οι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο του δημιούργησαν αίσθημα ασφυξίας, δύσπνοια, βήχα, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω έλλειψης οξυγόνου».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ