οι-προσευχές-μας-εισακούστηκαν-εξιτή-1579

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν: Εξιτήριο για τον 21χρονο Στέλιο 1 μήνα μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη

Στέλιος Στρατέλος: Σώθηκε ο 21χρονος επιβάτης

Στέλιος Στρατέλος: Μετά από 29 ημέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στο κυλικείο του τρένου τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης και σώθηκε από θαύμα. Σήμερα, Τετάρτη 29/03 πήρε επιτέλους εξιτήριο, μετά από 29 ημέρες νοσηλείας, από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ο πατέρας του τυχερού 21χρονου μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Αφροδίτη Σπηλιώτη, φέρνοντας στο μυαλό του τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του. «Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στον Alpha για τις στιγμές που πέρασαν μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη και μέχρι να βρουν το παιδί τους.

Εξιτήριο για τον 21χρονο Στέλιο 1 μήνα μετά τη φονική σύγκρουση

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού»

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του για το τραγικό παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του νεαρού, για τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι, «η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ