26-χρόνια-στο-πλευρό-της-ζει-μακριά-από-τ-45751

26 χρόνια στο πλευρό της, ζει μακριά από τα φώτα: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου & πατέρας του γιου της

Η Ρένια Λουιζίδου είναι παντρεμένη, επί σειρά ετών, με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η γνωριμία της ηθοποιού με τον σύζυγό της θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία, καθώς έτυχε να βρίσκονται και οι δύο για τις διακοπές του Πάσχα στη Σίφνο και έμεναν σε διπλανά δωμάτια.

Πως γνώρισε η Ρένια Λουιζίδου τον σύζυγό της

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ρένια Λουϊζίδου για την γνωριμία τους «έσκαγαν στη θάλασσα βαρελότα, στην άκρη του λιμανιού. Έγινε μια τεραστίων διαστάσεων έκρηξη και βγήκαμε και δύο στο μπαλκόνι για να δούμε αν ανατιναζόμασταν ή όχι. Αρχίσαμε να μιλάμε κι έτσι έγινε. Όταν τον γνώρισα δεν ήταν μέσα σε αυτό που πίστευα ότι θα ερωτευόμουν… Δεν φανταζόμουν πως ο άνθρωπος που θα βρω θα ήταν οικονομολόγος. Οι διαφορές μας ήταν επιφανειακές και ανακαλύψαμε πως υπήρχαν περισσότερα εσωτερικά πράγματα που μας δένουν».

Σε άλλη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε επισημάνει για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και 26 χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον 23χρονο σήμερα Βίκτωρα, “λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, προσπάθεια σε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, το γιο μου”.

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ