ανακοίνωσε-τα-ευχάριστα-ο-ρόμπερτ-ντε-7058

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο αστέρας του Χόλιγουντ έγινε πατέρας για έβδομη φορά στα 79 του

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκάλυψε πως έγινε πατέρας για 7η φορά

Όλοι έμειναν άφωνοι όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανακοίνωσε ξαφνικά ότι έγινε πατέρας στα 79 του. Ο αστέρας του Χόλιγουντ έκανε αυτή τη δήλωση σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ET Canada.

Όταν ο διεθνούς καριέρας ηθοποιός ρωτήθηκε για τα έξι του παιδιά ξαφνικά απάντησε το απρόσμενο: «Επτά, για την ακρίβεια. Μόλις απέκτησα ένα μωρό».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν έδωσε άλλη πληροφορία για το έβδομο παιδί του ούτε για τη μητέρα του. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen.

Τι δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα παιδιά του

«Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Ντε Νίρο για τα παιδία του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ