ανίτα-μπραντ-h-χυδαία-επίθεση-για-την-45307

“Ανίτα Μπραντ: H Χυδαία επίθεση για την ηλικία της ως μητέρα και η απάντηση της που “αποθέωσαν” όλες οι γυναίκες

Η Ανίτα Μπραντ, η καταξιωμένη make up artist και σύζυγος του γνωστού φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο ενός ατυχούς συμβάντος στο Instagram, όπου ένας χρήστης της απέδωσε τον χαρακτηρισμό «γριά».


Το άσχημο σχόλιο:

Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτός της έγραψε: «Ρε γριά, τι θα γίνει με σένα; Τεμπέλα βγαίνεις στα κανάλια ως τι; Επάγγελμα δεν έχεις, δεν ντρέπεσαι λίγο; Έκανες παιδιά κοντά στα 50, γρια. Τα παιδιά χρειάζονται νέους ανθρώπους!». H Αννίτα Μπράντ του απάντησε: «Καημένε μου άνθρωπε, σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου! Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου, μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Η Απάντηση της Ανίτας Μπραντ

Σε μια εποχή όπου τα social media μπορούν να είναι τόσο ενδυναμωτικά όσο και αποθαρρυντικά, η Ανίτα Μπραντ χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα.

«Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως στη διαδικασία. Θα μείνει στο ότι ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία. Αλλά όχι και πενηντάρα. Αλλά και να ήμουν, και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και δεν ξέρεις την αγάπη και τη φροντίδα που τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου», σημείωσε η Αννίτα Μπραντ και το ανέβασε σε Instagram Story

Σημειώνεται ότι η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ