χείμαρρος-η-άννα-βίσση-για-γιώργο-ν-43409

“Χείμαρρος” η Άννα Βίσση για Γιώργο Νταλάρα: «Αντιπαθητικός, τα κάνει όλα για τα λεφτά, για μένα δεν υπάρχει»

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της στο περιοδικό Psychologies, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, την προσωπική της αντιπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο είχε σχέση τη δεκαετία του ’70.

Η αντιπάθεια της Άννας Βίσση για τον Γιώργο Νταλάρα

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δεν έχω καλά αισθήματα γι’ αυτόν. Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αναφέρθηκε στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τις αναμνήσεις της από τον Γιώργο Νταλάρα να μην είναι ευχάριστες.

Για ποιο λόγο κατηγορεί η Άννα Βίσση τον Γιώργο Νταλάρα

Όπως επεσήμανε η Άννα Βίσση «δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με γνώριζε ως άνθρωπο» και τον κατηγόρησε ότι έκανε συνεργασία με έναν άλλο καλλιτέχνη, τον Ρέμο, μόνο για τα χρήματα.

Υπεραμύνθηκε της δικής της δουλειάς, σημειώνοντας ότι η τέχνη και η κακοτεχνία μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδος, δηλώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πίστα ή αυθεντικό μπουζούκι, όπως η Πάολα, αντίθετα, στράφηκε στα σόου και τις μεγάλες παραγωγές.

Τέλος, εξέφρασε τον θαυμασμό της για άλλους καλλιτέχνες, όπως η Αρβανιτάκη και τόνισε ότι τραγουδάει για την αγάπη, τόσο σε λαϊκό, όσο και σε ροκ ύφος, ότι έχει τραγουδήσει όμορφα λαϊκά τραγούδια, που συγκινούν, τόσο την ίδια, όσο και το κοινό και ότι η μουσική είναι χαρά για εκείνη και ότι τα απλοϊκά τραγούδια δεν την καθορίζουν ως καλλιτέχνη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ