δυστυχώς-ζήσαμε-αυτό-το-πράγμα-τέ-45310

«Δυστυχώς, ζήσαμε αυτό το πράγμα…»: Τέλος το Ράδιο Αρβύλα, «έτρεμαν» στον ΑΝΤ1, τα είπε όλα ο Κανάκης στο τέλος

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, με την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, έριξαν αυλαία για τη φετινή σεζόν, χθες, Πέμπτη.

Η καθημερινή σατιρική εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της, με τον παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη να ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, να ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό και να εξηγεί γιατί αυτή η σεζόν είχε δυο πρόσωπα.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει αλλάξει τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του

Όπως υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης «είναι το τελευταίο “Ράδιο Αρβύλα” για τη σεζόν, ξεκινήσαμε Νοέμβριο και είναι τέλη Απριλίου. Πριν από το Πάσχα κάθε σεζόν τελειώνουμε και για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, ήταν μια σεζόν για εμάς που είχε δυο πρόσωπα. Το ευχάριστο και το δυσάρεστο. Το δυσάρεστο είναι όλη αυτή η σαπίλα, η οποία ζούμε γύρω μας και μας επηρεάζει πλέον πάρα πολύ. Έχει αλλάξει ο κόσμος ρε γαμ…ο και γίνονται πολύ παράξενα πράγματα. Από πέρσι, από τα Τέμπη, δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Δηλαδή από την αλλαγή που έγινε στην ψυχολογία μας, σε σχέση με την εκπομπή και την επικοινωνία, δεν έχουμε έρθει στα ίσια μας και δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε. Πέρσι ζήσαμε την τραγωδία αυτή, φέτος ζήσαμε το άλλο έγκλημα. Την πιο ξεδιάντροπη συγκάλυψη που έχει γίνει ποτέ με την αλαζονεία του 41% μέσα στα μούτρα μας. Μια συγκάλυψη που μας γέμισε οργή, θλίψη και προσέβαλε πρώτα τους ανθρώπους που «έφυγαν» και τις οικογένειες τους και μετά τη νοημοσύνη όλων μας. Η οποία έγινε με έναν τρόπο απίστευτο, μπροστά στα μούτρα μας, προκειμένου να θαφτούν οι πραγματικές ευθύνες για αυτό το έγκλημα».

Όσον αφορά την πρόταση – πρόσκληση για συνέντευξή στον Πρωθυπουργό, ο παρουσιαστής επεσήμανε «ζήσαμε λοιπόν αυτό το πράγμα φέτος και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε για πρώτη φορά να ανοίξουμε τις πόρτες μας και να ζητήσουμε συζήτηση, να προσκαλέσουμε και να φιλοξενήσουμε πολιτικό αρχηγό και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό το θέμα. Ο οποίος βέβαια έστριψε δια του αρραβώνος και απέφυγε αυτή τη συνέντευξη σαν τον διάολο. Από τη μια μπορεί να είναι ένα παράσημο για εμάς το να αποφεύγει ο πρωθυπουργός να έρθει εδώ αλλά από την άλλη είναι θλιβερό και δυσάρεστο, γιατί οφείλει κάποια στιγμή να μιλήσει επιτέλους. Όχι σε αυτές τις συνεντεύξεις που πάει και δίνει, είναι θλιβερό και σχεδόν ντροπή να κρύβεται ο πρωθυπουργός της χώρας για κάτι που έχει πληγώσει όλη τη χώρα».

Ο Αντώνης Κανάκης ευχαριστεί τους τηλεθεατές που έβλεπαν το “Ράδιο Αρβύλα”

Σχετικά με την επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό, ο Αντώνης Κανάκης κατέληξε «υπήρχε όμως και το όμορφο κομμάτι που είναι η επικοινωνία μαζί σας, οι στιγμές που περνάμε εδώ, το γεγονός ότι θεωρώ πως βρισκόμαστε αυτή την ώρα εμείς και εσείς και είναι κάτι όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει. Για αυτό και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όπως ευχαριστούμε και όλους τους συνεργάτες μας πάρα πολύ, οι οποίοι δίνουν όλον τον εαυτό τους».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ