δεν-βλέπετε-δεν-φοράω-φίλτρο-η-μαρί-44087

«Δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο!»: Η Μαρίνα Πατούλη απαντά σε όσους την έκραξαν για τις πειραγμένες φωτογραφίες

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο Πρωινό στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα και αναφέρθηκε στον σάλο που έχει δημιουργηθεί και στα αρνητικά σχόλια για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της.


Ο αυτοσαρκασμός της Μαρίνας Πατούλη

Όπως υπογράμμισε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει «δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο, φοράω φίλτρο; Είμαι και αληθινή και αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα λοιπόν αυτή τη φωτογραφία κι έγινε χαμός. Εμένα με εξιτάρει η πρόκληση και η ανάλυση της σκέψης του κόσμου. Βλέπω ότι οι πιο πολλοί δεν εμμένουν στην ουσία αυτού που γράφεις, αλλά στο αν είχε βλεφαρίδα. Δηλαδή μπορεί να κάνω σημαντικές τοποθετήσεις και τίποτα… Μένουν στην επιφάνεια. Εδώ έχουμε τόσα προβλήματα και μένουμε στο αν η Πατούλη έβαλε φίλτρο. Άσε που είναι εντελώς σεξιστικό. Δηλαδή μία γυναίκα που μπορεί να είναι εμφανίσιμη που δεν είναι 20 χρονών -εγώ ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου, είμαι 55 ετών- θεωρώ ότι περνάει ένα ωραίο μήνυμα στις γυναίκες της δικιάς μου ηλικίας ότι πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Όλο αυτό όμως ξεκινάει από τη ψυχή μας».

Η Μαρίνα Πατούλη περιποιείται το εαυτό της από μικρή

Όσον αφορά την εσωτερική, αλλά και εξωτερική της ομορφιά, η Μαρίνα Πατούλη επεσήμανε «όταν είμαστε καλά μέσα μας, το εκπέμπουμε. Δεν πα’ να βάλεις 150 φίλτρα και βλεφαρίδες και μαλλιά, αν δεν έχεις εσωτερική πληρότητα και χαρά, αυτό δεν αντανακλάται. Απάντησα στα σχόλια που έγιναν, δανειζόμενη λόγια της Μελίνας Μερκούρη που έλεγε ότι δεν προσποιήθηκε, καθώς την προσποίηση τη θεωρεί κάτι χυδαίο. Ζω και εκφράζομαι όπως νιώθω, είμαι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος που βέβαια εκλογικεύω το περιβάλλον και τις αντιδράσεις γύρω μου κι αυτό αποτελεί ένα εφαλτήριο για τροφή για σκέψη και επαναπροσδιορισμό. Είτε με φίλτρο, είτε χωρίς φίλτρο, η ψυχή μας μένει αναλλοίωτη. Από μικρή, από μαθήτρια που ήμουν, μού άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ