έγραψε-μόνο-6-λέξεις-οι-περίεργες-αν-231

Έγραψε μόνο 6 λέξεις: Οι “περίεργες” αναρτήσεις του Τσιρίλο μετά τις αποκαλύψεις της Έλενας για διαζύγιό τους

Σε δυο αινιγματικές αναρτήσεις προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του Έλενας Ασημακοπούλου.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό της, αλλά και για τη νέα καθημερινότητά της.

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν. Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μπρούνο Τσιρίλο: Οι αινιγματικές αναρτήσεις μετά την συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπούλου

«Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου» είναι μερικά απ’ όσα ανέφερε στη συνέντευξή της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Λίγες ώρες μετά, ο Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε σε δυο αναρτήσεις. Στη μια δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει τη φράση “καλημέρα” προσθέτοντας αρκετά εικονίδια που δείχνουν την… πολυλογία ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του, έβγαλε τα κύματα μιας παραλίας γράφοντας: «Ονομάζεται ηρεμία και μου κόστισε πολλές καταιγίδες για να την κατακτήσω».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ