τόμας-πρωτόπαπας-τα-9-χρόνια-από-τον-άδ-44619

Τόμας Πρωτόπαπας: Τα 9 χρόνια από τον άδικο θάνατό του και ο φίλος του που δεν τον ξεχνά ποτέ

Τόμας Πρωτόπαπας: Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο διάσημος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή. Ο Έλληνας ηθοποιός έφυγε ξαφνικά. Αυτό, έγινε, επειδή συνέβη μέσα από ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα στην Αττική Οδό. Όταν «έφυγε» από τη ζωή, ο Έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες». Ο δρόμος είχε ανοίξει από τότε για να χαράξει μία λαμπρή διαδρομή στον απαιτητικό χώρο της υποκριτικής.


Τόμας Πρωτόπαπας: Πότε και πώς έφυγε από τη ζωή – Η ανάρτηση του φίλου του

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον Τόμας. Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου ο ηθοποιός μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα γυρίσματα μιας εκπομπής που ήταν καλεσμένος. Κάποια στιγμή στην Αττική οδό, σταμάτησε δεξιά στην Αττική οδό για να μιλήσει στο τηλέφωνό του. Ένα όχημα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έμεινε στη εντατική για 66 μέρες αλλά τελικά δεν άντεξε και έφυγε στις 21 Μαΐου του 2013… Ένας από τους φίλους του που δεν τον ξεχνάνε ποτέ από κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος. «Ὁ μόνος ἀξιόπιστος μάρτυρας ὅτι ζήσαμε εἶναι ἡ ἀπουσία μας» – Κι έτσι, φτάσαμε σήμερα στο #7. έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία του Τόμας που τον έχει πάντα στην ψυχή και το μυαλό του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ