κατερίνα-δισασκάλου-η-28χρονη-κόρη-της-7541

Κατερίνα Δισασκάλου: Η 28χρονη κόρη της, Μαρκέλλα Βέη, είναι πανέμορφη, έχει γούστο και πήρε τη γοητεία της μητέρας της

Κατερίνα Δισασκάλου: Η ηθοποιός έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο κόρες και έναν γιο

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια μία σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα με τους ρόλους της. Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει τρία παιδιά και 3 εγγόνια. Μία από τις κόρες της μάλιστα της μοιάζει πάρα πολύ και το κοινό έμεινε έκπληκτο με την ομοιότητα των δύο γυναικών, ύστερα από μία ανάρτησησ στο Instagram.


Κατερίνα Διδασκάλου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία με την κόρη της

Η δημοφιλής ηθοποιός που γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα από τις “Άγριες Μέλισσες” ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με ένα ποίημα της Κικής Δημουλά και μια φωτογραφία με μία από τις κόρες της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Διδασκάλου έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο κόρες και έναν γιο. “Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών” είπε πριν από λίγο καιρό.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η τρομερή ομοιότητα μητέρας και κόρης

Η ομοιότητα με την κόρη της, Μαρκέλλα, είναι απίστευτη.

Η 27χρονη Μαρκέλλα, που είναι η αδυναμία της ηθοποιού, έχει σπουδάσει ναυτιλιακά και δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, όπως η μαμά της. Είναι κόρη της από τον πρώτο της γάμο, στον οποίο απέκτησε και την πρωτότοκη Φλώρα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ