κατερίνα-στικούδη-tον-σύζυγό-μου-τον-έ-3029

Κατερίνα Στικούδη: «Tον σύζυγό μου τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δεν δέχομαι από κανέναν να τον μειώνει»

Κατερίνα Στικούδη: Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Στικούδη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», όπου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα, καθώς αναφέρθηκε στον γάμο της με τον μουσικό Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και στην κακόβουλη κριτική.

«Την έχω ξεχάσει την κριτική. Έχει γίνει και δεν το έχετε δει ποτέ. Σε γύρισμα μιας συνέντευξης που εγώ απάντησα με πολύ πάθος κι αυθορμητισμό. Μπορεί να μην αφορά εμένα αλλά την δουλειά μου και τον άντρα μου. Κατά καιρούς μπορεί να πει κάποιος ότι έχει όποιον θέλει.

Για εμένα το ήξερα από μικρή ότι θα συμβαίνει γιατί εκτίθεμαι αλλά όσον αφορά άλλα άτομα δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ή να κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν που έχω παντρευτεί, αυτό με ενοχλεί λίγο. Ήταν ενοχλητική η κριτική προς τον Βαγγέλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά στον χώρο της μουσικής, σπουδαγμένος, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δε δέχομαι κανένα να μου τον μειώνει», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: «Τον άντρα μου τον έχω πάρα πολύ ψηλά»

«Έχουμε μια ωραία εξάρτηση ο ένας για τον άλλον. Είναι το παρεάκι μου, ο άνθρωπός μου, θα συζητήσω μαζί του τα πάντα. Δεν μπορώ να τον αποχωριστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ