κορμί-λαμπάδα-ίχνος-ρυτίδας-γυναικάρ-44217

Κορμί λαμπάδα, ίχνος ρυτίδας, γυναικάρα: Έτσι είναι σήμερα, στα 44 της η Μις Ευρώπη 1997 Ισαβέλλα Δάρρα

Η Ισαβέλλα Δάρρα μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 στον χώρο του μόντελινγκ. Τα τελευταία τρία χρόνια, η ζωή της είναι διαφορετική και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι για χάρη του έρωτα.

«Ο σύντροφός μου με τράβηξε και με παρέσυρε. Στην αρχή δεν με πολυτράβαγε, αλλά είναι η πόλη του μέλλοντος. Σε ενάμιση χρόνο που θα ενηλικιωθεί ο γιος μου ετοιμάζομαι να πάω να ζήσω μόνιμα εκεί. Θα προσπαθήσω να διδάξω πιάνο. Με ενδιαφέρει και η φωτογραφία μόδας.

Στην Ελλάδα, ο κύκλος είναι κλειστός και δεν σε αφήνουν να διεισδύσεις και κάποια στιγμή λες “πάω να το κάνω αλλού”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ίδια μιλάει πολλές ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Στα 19 της κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να βγει και Μις Ευρώπη.

Η Ισαβέλλα Δάρρα, η οποία έχει έναν γιο στην εφηβεία, είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Είχα κάνει τον κύκλο μου, θέλησα να κάνω οικογένεια. Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα. Ο γιος μου είναι 14 χρόνων και τώρα θέλω να επιστρέψω στον χώρο, ως φωτογράφος όμως, αυτή τη φορά. Είχα ένα πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είμαι πάρα πολύ καλά!».

Όπως θα διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες στα 44 της η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη.

Ισαβέλλα Δάρρα: Δείτε πώς είναι σήμερα το μοντέλο των 90’s

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ