μαρία-καρυστιανού-ξέρω-ότι-το-παιδί-μ-44001

Μαρία Καρυστιανού: «Ξέρω ότι το παιδί μου θα ήταν περńφανο για μένα με αυτό που κάνω»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών-Θυμάτων Τεμπών παραχώρησε δηλώσεις χθες το βράδυ 29.03.2024, στην εκπομπή «Αντιθέσεις» με τον Γιώργο Σαχίνη στην «ΚΡΗΤΗ TV», 396 ημέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 στα Τέμπη.

«Φυσικά είμαι πολύ ενοχλητική για τον οποιονδήποτε ένοχο γιατί κάνω ερωτήσεις, φωνάζω, διαμαρτύρομαι… Είναι πρόβλημα αυτό αν είσαι ένοχος. Είναι πολύ καλύτερο να έχεις έναν βουβό άνθρωπο που κάθεται στο σπίτι του ήσυχα και πενθεί. Όχι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, ανήκω στην άλλη κατηγορία. Ανήκω στη μάνα που θα έκανε τα πάντα για να δει τους υπεύθυνους για τον θάνατο του παιδιού της στη φυλακή. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκω. Και είμαι πολύ περήφανη αν θέλετε για αυτό», ανέφερε η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου.


«Δεν ξέρω εκείνοι τι θα κάνανε αν ο μη γένοιτο τους είχε συμβεί κάτι τέτοιο και πώς θα το διαχειρίζονταν. Εγώ θεωρώ λοιπόν ηττοπάθεια το να καθίσω -γιατί μιλάμε για δολοφονία- βουβή και άπραγη και είμαι πάρα πολύ εντάξει με αυτό που κάνω, αισθάνομαι ότι το παιδί μου είναι περήφανο για αυτό που κάνω και αισθάνομαι ότι αυτό θα ήθελα να κάνω. Και θα το κάνω! Θα συνεχίσω. (…) Ακόμη κι αν μείνω μόνη, που δεν θα μείνω μόνη, όμως. Τώρα ξέρω ότι δεν θα μείνω μόνη», επισήμανε.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών-Θυμάτων Τεμπών εξήγησε και γιατί χαρακτηρίζει «έγκλημα» την τραγωδία με τους 57 νεκρούς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ