μαρίνα-σπανού-το-1ο-πράγμα-που-με-ρωτο-5756

Μαρίνα Σπανού: «Το 1ο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου κι αν είμαστε αδέρφια»

Χρήστος Σπανός: Η σχέση αγάπης με την κόρη του και τα καλλιτεχνικά τους σχέδια

Ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και για τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια. Ο Χρήστος Σπανός είναι Έλληνας ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα τηλεοπτικών και θεατρικών έργων, με τον πρωταγωνιστικό του ρόλου στο «Άκρως Οικογενειακόν» να τον έχει κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό.


Χρήστος Σπανός: Ποια είναι η σχέση με την κόρη του, Μαρίνα

Ειδικότερα, για τη σχέση τους, η Μαρίνα Σπανού υπογράμμισε ότι “το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου”, ενώ ο ηθοποιός επεσήμανε “τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της”.

Και συμπληρώνει η Μαρίνα Σπανού “κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε”.

Χρήστος Σπανός: «Η απόκτηση ενός παιδιού απαιτεί να είσαι με έναν σωστό άνθρωπο»

Τέλος, ο Χρήστος Σπανός σημείωσε “το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ