ματίνα-παγώνη-σήμερα-για-δημήτρη-κόκο-47049

Ματίνα Παγώνη σήμερα για Δημήτρη Κόκοτα

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 3/7 η Ματίνα Παγώνη, η οποία έδωσε λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, ενώ αποκάλυψε πως πλέον έχει μεταφερθεί από τη ΜΕΘ στη ΜΑΘ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

«Ισχύει ότι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, δεν θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν, θα μείνει στο νοσοκομείο. Θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο και θα τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα. Θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε ασθενή να πεις ότι θα καθίσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως ένα εξάμηνο αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Ο Δημήτρης Κόκοτας αυτή τη στιγμή είναι στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, εκεί μπορούν και πηγαίνουν και οι συγγενείς του. Δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα, έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνεται για να αξιολογούν την πορεία της κατάστασής του».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ