μια-από-τις-πιο-όμορφες-ελληνίδες-η-άνν-6186

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες: Η Άννα Κορακάκη έχει την απόλυτη γήινη μεσογειακή ομορφιά και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Άννα Κορακάκη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που εντυπωσιάζει

Η Άννα Κορακάκη δεν εντυπωσιάζει μόνο με το αθλητικό της ταλέντο στη σκοποβολή αλλά και με την εντυπωσιακή της παρουσία. Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής χαρακτηρίζεται από τη μεσογειακή της ομορφιά και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των θαυμαστών της.

Όπως γνωρίζουμε, η αγαπημένη νεαρή αθλήτρια, Άννα Κορακάκη, είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1996, είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην σκοποβολή.

Τα πρώτα της βήματα στο χώρο της σκοποβολής έγιναν στα 12 της χρόνια, υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή πατέρα της, που είναι και ο προπονητής της ακόμα και σήμερα και μόλις 2 χρόνια αργότερα αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας. Κατέχει και το Παγκόσμιο Ρεκόρ στην κατηγορία Νεανίδων, έπειτα από την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Μόσχα το 2014.

Παράλληλα, λίγους μήνες μετά τα δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλου στο Μπακού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου και έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας η οποία καταφέρνει σε μία διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων να κατακτήσει δύο μετάλλια, ένα χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι και ένα χάλκινο στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι.

Μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Άννας Κορακάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ