σαν-δύο-σταγόνες-νερό-η-φωτογραφία-του-5793

Σαν δύο σταγόνες νερό: Η φωτογραφία του Πέτρου Πολυχρονίδη με την κόρη του που είναι μία κούκλα

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η φωτογραφία τυο παρουσιαστή με την κόρη του και η εκπληκτική ομοιότητα

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε στο Ιnstagram μία φωτογραφία με την κόρη του, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει και είναι ολόιδια ο μπαμπάς της. Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της Τύχης» και του «Asia Express», που ολοκληρώθηκε την περασμένη σεζόν, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μοναχοκόρη του.

Τελευταία φορά που είχαμε δει φωτογραφία της μικρής του κόρης ήταν τον Αύγουστο, τότε που είχαν επισκεφθεί οικογενειακώς το Λονδίνο.

«Τα κορίτσια μου ξέρουν να ποζάρουν λονδρέζικα, αλλά το μυστικό είναι το αγόρι πίσω από την κάμερα. 😉», είχε σχολιάσει τότε αποκαλύπτοντας ότι πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο 15χρονος γιος του.

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη και η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του

«Μικρή… Σε 10 χρόνια που θα είσαι στο grid του Silverstone στη F1, μην ξεχάσεις καμία πρόσκληση για το γερό πατέρα σου που σε έχωσε στα kart. 🏎️», σχολίασε κάτω από την τρυφερή φωτογραφία.

«Έχω μάθει ότι πρέπει να προηγούνται και όχι να έπονται της εργασίας και των άλλων υποχρεώσεων. Τελευταία συνειδητοποίησα ότι έχω χάσει κάποια χρόνια μαζί τους και προσπαθώ, όσο μπορώ, να τα αναπληρώσω!», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του και μάλλον το κάνει πράξη.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Δείτε τις φωτογραφίες με τη σύζυγο και την κόρη του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ