σαν-δυο-σταγόνες-νερό-ο-γιος-του-αείμνη-4754

Σαν δυο σταγόνες νερό: Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Αλέκου Αλεξανδράκη έχει σήμερα τα μάτια και το βλέμμα του πατέρα του

Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο γιος του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου κληρονόμησε τον τύπο του πατέρα του

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης, θεωρήθηκε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του και υπήρξε ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες της εποχής του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που έχει μείνει αλησμόνητος ως ο ζεν πρεμιέ της εποχής του. Ο ίδιος έκανε οικογένεια με την τότε γυναίκα του Βερένα Γκάουερ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσιας Αλεξανδράκης πήρε τα μάτια, αλλά και τον τύπο του πατέρα του.


Ο Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από καλός ηθοποιός, υπήρξε και εξαίρετος πατέρας, όντας πάντοτε κοντά στο παιδί του, τον Βάσια Αλεξανδράκη. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία φωτογραφία, στην ο ποία ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός προσπαθεί να διαβάσει το ρόλο του, υπό το βλέμμα του γιου του.

Όσον αφορά τον Βάσια Αλεξανδράκη, αποτελεί ένα από τα δύο παιδιά, που είχε αποκτήσει ο Αλέκος Αλεξανδράκης με την Ελβετή γυναίκα του, Βερένα Γκάουερ. Το άλλο παιδί του μεγάλου ηθοποιού με τη συγκεκριμένη γυναίκα,ακούει στο όνομα, Γιοχάνα Αλεξανδράκη.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Πώς είναι σήμερα ο γιος του, Βάσιας Αλεξανδράκης

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία του για να γίνει γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου.

«Κάναμε γυρίσματα, με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον χάναμε, έκανε στα καμαρίνια», έλεγε ο Κώστας Βουτσάς. Μπορούσε να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες, με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Αυτό, διότι και ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα, αυτό το εξομολογήθηκε, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε. Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σεξ. Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός! Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ