σάννυ-χατζυαργύρη-ζω-τα-τελευταία-8-χρ-4934

Σάννυ Χατζυαργύρη: «Ζω τα τελευταία 8 χρόνια χωρίς κινητό, όποιος με ψάχνει αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή»

Σάννυ Χατζηαργύρη: Ο λόγος που η ηθοποιός σταμάτησε να χρησιμοποιεί τηλέφωνο

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη δημοφιλή ελληνική σειρά «Singles» πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει αποφασίσει να ζει χωρίς κινητό τηλέφωνο. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε όποιος την ψάχνει θα πρέπει να αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή της.

«Για μένα το θέατρο στο μέλλον θα είναι νούμερο ένα. Κάποια στιγμή θα βλέπεις τηλεόραση και δεν θα ξέρεις αν ο ρόλος είναι ολόγραμμα ή υπαρκτό πρόσωπο. Στο θέατρο οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την γιατρειά της ψυχής μας. Γι’ αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται από την τεχνολογία, γιατί χάνουμε το ανθρώπινο στοιχείο που είναι το μόνο που μπορεί να μας ευτυχήσει» ανέφερε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Και πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κινητό. «Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές- κι εγώ μέσα- ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα γιατί φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είσαι ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η απόφαση να ζει χωρίς κινητό

Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω. Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ