τάσος-χαλκιάς-οι-σπουδαίοι-ρόλοι-η-γνω-2111

Τάσος Χαλκιάς: Οι σπουδαίοι ρόλοι, η γνωριμία με την Πένυ Παπουτσή, τα 45 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και ο άσβεστος έρωτας

Τάσος Χαλκιάς: Η αποκάλυψη για την αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του και τα τρυφερά λόγια

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος έχει καταφέρει να αφήσει εποχή με τους ρόλους του. Γεννήθηκε το 1952 και αφού αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κατάφερε να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο ίδιος απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία από το 1974, όταν παντρεύτηκε την Πένυ Παπουτσή.

Τάσος Χαλκιάς: Η γνωριμία με την Πένυ Παπουτσή και τα τρυφερά λόγια

Ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια, με τη γυναίκα του. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε πριν από 48 χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 1974. Οι δυο τους βρίσκονται μαζί για περίπου μισό αιώνα.

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, επεσήμανε πως η Πένυ είναι όλη του η ζωή. Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα, από τις δηλώσεις που είχε κάνει και οι οποίες αναφέρονταν σε εκείνη. Αναλυτικά: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια».

Ο γνωστός ηθοποιός, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, η οποία τον στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει. Αναλυτικότερα: «Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου». Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός των ελληνικών σειρών, του θεάτρου και του κινηματογράφου, γνωστοποίησε πως τον ενώνουν πολλά, με τη γυναίκα του. Αναλυτικά: «Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ