της-έδωσε-τριαντάφυλλο-μπροστά-σε-όλο-5529

Της έδωσε τριαντάφυλλο μπροστά σε όλους: Τα είπε όλα η κίνηση που έκανε ο Χατζηγιάννης στην Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η συνάντηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στην Αθήνα και βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex όπου παρουσιάζεται το θεατρικό έργο “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, όπου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία.

Οι τρεις τους, αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη σειρά.

Οι δυο τους, μπορεί πριν δυο περίπου χρόνια να ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, τα όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής, είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν και όπως φαίνεται διατηρούν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το τριαντάφυλλο που πήρε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιφύλασσε και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή της υπόκλισης, ο πάντα τρυφερός καλλιτέχνης, σηκώθηκε από τη θέση του και ανέβηκε στη σκηνή προσφέροντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια που το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά καθώς και για εκείνη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ