ζήνα-κουτσελίνη-η-ελένη-μενεγάκη-μου-9071

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ελένη Μενεγάκη μου είπε “Πάρε αυτά τα 2 εκατομμύρια” και δεν μου τα ζήτησε ποτέ πίσω»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι» ανέφερε, μεταξύ άλλων

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί καλεσμένη πιο από αρκετό καιρό στην εκπομπή “The Dot”. Στη συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς και σε ένα άγνωστο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη.

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”. Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω».

Από εκεί και πέρα, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για το γεγονός πως οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης της έχουν φερθεί σωστά. Όμως, ανέφερε πως έχει λάβει και αχαριστία για τη βοήθεια, που παρείχε σε άλλα άτομα.

Δείτε τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή “The Dot”

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ