ακόμα-και-οι-πιο-φανατικοί-δεν-το-πρόσε-7489

Ακόμα και οι πιο φανατικοί δεν το πρόσεξαν: Το μεγάλο ψέμα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που φάνηκε σε σειρά του MEGA πριν από 25 χρόνια

«Κωνσταντίνου & Ελένης»: Η μεγάλη «απάτη» με τον χαρακτήρα της Ματίνας

Για να πετύχει ένας ρόλος χρειάζεται να έχει ταλέντο ο ηθοποιός και να μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στον χαρακτήρα του ρόλου. Ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα στην ελληνική τηλεόραση είναι και ο ρόλος της Ματίνας Μανταρινάκη στην επιτυχημένη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ελάχιστοι μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια διαρκών επαναλήψεων της σειράς μπόρεσαν να καταλάβουν ότι από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι το προτελευταίο, η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκου άλλαζε εντελώς την πραγματική της φωνή για να ερμηνεύσει τον ρόλο της Ματίνας.

Η Ματίνα ήταν εξαρχής ένας χαρακτήρας που έπρεπε να δείχνει ότι συγκέντρωνε όλα αντιερωτικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να μένει μόνη, χωρίς σύντροφο. Πέρα λοιπόν από τα ρούχα, τα γυαλιά και τις ατάκες, αυτό που απογείωσε τον ρόλο ήταν η φωνή της. Άλλοτε υπερβολικά «κλαψιάρικη», άλλοτε πολύ ψηλή, πάντα με παράπονο. Ερμηνεύτηκε ιδανικά από την ηθοποιό τόσο που να νομίζουν όλοι ότι αυτή ήταν η φωνή της.

Στα τελευταία δύο επεισόδια, οπότε και έχει μεταμορφωθεί σε κουλ τύπισσα, ακούμε τον πραγματικό τρόπο ομιλίας της. Λίγο καιρό μετά, στην επόμενη τηλεοπτική της δουλειά, στη συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Εσύ φταις» είχαμε ξανά την ευκαιρία να ακούσουμε την πραγματική της φωνή που απείχε πολύ από την τσιρίδα της Ματίνας Μανταρινάκη, όμως δεν έγινε ποτέ η επιτυχία που έγινε η σειρά του Χάρη Ρώμα οπότε ο κόσμος την ταύτισε με τη φωνή της γειτόνισσας του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Δείτε εδώ τη πραγματική φωνή της Ματίνας από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ